Berita Terkini

KSZ SOLUTION ENTERPISE

MALAYSIA ONLINE WHOLESALE MALL

KSZ SOLUTION ENTERPRISE adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( No. Pendaftaran Perniagaan 002140493-D ).

Moto piagam syarikat adalah membantu semua peniaga mendapat harga terendah dengan pembelian secara borong. Solution yang membawa maksud penyelesaian akan cuba sedaya upaya menyelesaikan masalah anda.

TERKINI: JUALAN SECARA BORONG TELAH DIPELBAGAIKAN YANG MANA MINIMA BELIAN SECARA BORONG ADALAH SEBANYAK 6 UNIT ( SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MENGETAHUI HARGA )

AKAUN FACEBOOK : click je link di bawah

https://www.facebook.com/kszenterprise/TERIMA KASIH


CUSTOMER SERVICE HOTLINE :

SMS / WHATAPP : 012-2974877


Tuesday, June 12, 2012

Spy Pen

'Pen Spy' menampilkan gaya hebat dan rekabentuknya yang unik serta disesuaikan dengan warna hitam dan ditambah dengan sedikit warna keemasan merupakan design baru yang tiada dijual dimana-mana.

Keistimewaan lain, pen ini dilengkapi dengan video kamera yang boleh membuat rakaman video bersama suara lengkap dengan USB Driver 4GB serta boleh snap gambar dan mudah dibawa kemana-mana.

Pastikan anda juga tidak terlepas peluang memiliki gadget spy pada hari ini. Sambil bergaya anda juga boleh jadi spy macam dalam filem James Bond!