Berita Terkini

KSZ SOLUTION ENTERPISE

MALAYSIA ONLINE WHOLESALE MALL

KSZ SOLUTION ENTERPRISE adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( No. Pendaftaran Perniagaan 002140493-D ).

Moto piagam syarikat adalah membantu semua peniaga mendapat harga terendah dengan pembelian secara borong. Solution yang membawa maksud penyelesaian akan cuba sedaya upaya menyelesaikan masalah anda.

TERKINI: JUALAN SECARA BORONG TELAH DIPELBAGAIKAN YANG MANA MINIMA BELIAN SECARA BORONG ADALAH SEBANYAK 6 UNIT ( SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MENGETAHUI HARGA )

AKAUN FACEBOOK : click je link di bawah

https://www.facebook.com/kszenterprise/



TERIMA KASIH


CUSTOMER SERVICE HOTLINE :

SMS / WHATAPP : 012-2974877


Friday, September 30, 2011

IPAD CAR HOLDER








  • Brand new & High quality.
  • Multi-Direction Stand Car Holder for Apple iPad.
  • Flexible holder can be adjusted to any angle.
  • Newly designed lever operated vacuum suction cupule design, stick on plain surface firm like using screws, yet very easy removal by pulling the quick release button.
  • This mount gives you convenient access and view of your iPhone while allowing you to comfortably keep your eyes on the road.
  • Sticks strongly to your windshield window, also you can use it on your desk.
  • Clip the holder onto your car's using the vacuum base, you can safely and securely attach your iPhone to any vehicle's windshield.
  • Extra-firm gooseneck absorbs vibration, providing a stable viewing environment.
  • The flexible goose-pipe allows bending and turning to use this with virtually any vehicle.
  • Keep your iPad securely in place, while you can adjust the holder in a 360 degrees direction.

Mudah untuk dibawa dan diletak dimana-mana sahaja.

harga sunit RM45

harga borong RM25 ( minima order 10 unit )

Cure Sleepiness Right Away





Driving Car Alarm

Untuk mengelak dari kemalangan. Alarm akan berbunyi bila kita tertidur semasa membawa kenderaan.

To prevent Traffic Accidents, To Ensure Driving Safety
Can also be used for your children when they do their homework, to make sure they do not fall into sleep

Descriptions :

  • Especially suitable for
  • Sleep warning device that helps prevent fatigue related automobile accidents
  • Fits behind your ear comfortably, even if you wear glasses
  • Can also be used for reading or working at late night
  • Respond to a sudden lowering of your head by sounding a very loud alarm
  • Effectively prevents accidents caused by sleepy
  • Cheap but effective
  • Ideal for driving alone / at night / long tiring driving time / long-distance driving, night driving and drunk driving
  • Light weight and comfortable
Harga Borong RM7 seunit dengan minima pembelian 15 unit.

Harga Pasaran RM15

Portable Electronic Scale





video

Harga seunit RM40

Harga Borong : RM30 ( minimun order 10 unit )

Alat penimbang berat terkini dan termoden. Amat mudah diletakkan di mana-mana dan sesuai kepada peniaga runcit, pasaraya atau peniaga kecil-kecilan.

Product Description

Portable electronic scale
100% Brand New
Max weighing 40kg
Min weighing 20mg
Weight modes kg lb oz
Tare mode and locking mode
Auto power off function
Low power alarm
Power supply 2x1.5v AAA batteries
Unique handheld digital electronic fishing and luggage scale

Package included:
1 x portable electronic scale
1 x English Manual
Batteries not included

Thursday, September 29, 2011

Bantal Angry Birds



KOD 019

Very hot item and new item.

Cuma ada satu colour ni sahaja. Boleh diletakkan dalam kereta...

Harga seunit : RM25

Borong : Minimun order 10 unit RM14

012-2974877

Tuesday, September 27, 2011

Cross Fire - limited



Very limited. Rare item. Susah nak dapat di pasaran.

Harga Seunit: RM50

Borong Minimun order 10 unit : RM30 seunit

Monday, September 26, 2011

Universal Gyro Bowl







Nak tengok video boleh klik link di bawah sekali:

Universal Gyro Bowl

Anak-anak anda sering menumpahkan makanan dari piring atau mangkuk?
Sekarang bukan masalah lagi, kerana sudah ada GYRO BOWL, sebuah mangkuk yang dicipta dengan teknologi tinggi, sehingga anti tumpah dan mboleh diumpamakan sebagai sebuah mainan kanak2.

Bentuknya diinspirasikan seperti Planet Saturn, sehingga nampak futuristik

Kenapa ianya Anti-Tumpah?
Kerana di Bahagian Bawah Mangkuk Dalamnya ada pemberat, sehingga bahagian mangkuk selalu menghadap ke atas. Ini yang dinamakan Gaya Gyroscopic.

InsyaAllah makanan anak anda tak tertumpah dan membazir lagi..boleh juga menjimatkan wang anda..dan lantai rumah tidak kotor..

Harga 1 set RM30 tidak termasuk penghantaran..bolehCOD area Gombak,Wangsa Maju,Ampang.

Harga Borong RM15( Minimun order 10 unit ).

012-2974877

video

KeyChain Angry Birds







KOD020

Keychain set angry birds. Memang comel sangat dan akan jadi hot item. Sekiranya berminat boleh je order dari saya.

Minimun order 20 unit : RM 4 seunit

Harga pasaran RM8 seunit

Jom beli sebelum habis ( limited )

012-2974877

Sunday, September 25, 2011

Lap Top Bag HP



lap Top Bag

Dijual secara borong sahaja.

RM29 seunit dengan minumun order 10 unit

Bantal Tangan Pooh



Memang cantik. Boleh diletak di dalam kereta atau di dalam rumah. Anak-anak pasti gembira.

Harga Seunit RM25

Borong RM17 ( Minimun order 10 unit )

Long Handled Shoe Horn






The long handled shoe horn reduces the need to bend when putting on shoes or slippers. It features a hooked handle providing a comfortable hold and can be used for pulling up clothing, and also has a nylon loop for easy storage when not in use. 19" long.

Alat ni memudahkan kaum hawa /wanita untuk memakai kasut. Tak payah lagi terduduk untuk memasukkan kasut.

Harga borong RM4.50 Minimun order 30 unit.

Harga pasaran RM9- RM10

Ben10 Backpack




Harga Borong RM18 seunit

Minimun order 10 unit

Angry Birds Sling Bag



KOD 021

Harga Borong RM25 seunit : Minimun order 10 unit

Harga pasaran RM35 ke RM40

Sling bag ni baru je sampai ( model baru ). Buat masa ni tak banyak lagi. First come first serve

012-2974877

Saturday, September 24, 2011

Set Pemotong Kuku






Set Pemotong kuku Yang lengkap..Menggunakan bahan yang tidak mudah karat dan tidak mudah tumpul..

Sesuai dijadikan cenderahati juga,didatangkan dgn kotak..Sangat Cantik..Boleh simpan satu dalam rumah untuk kegunaan seisi keluarga..

Harga : RM 7
Minimun order 10 unit

Thursday, September 22, 2011

Monkey 2 in 1 Toys



Sesuai kepada peniaga-peniaga yang menjual toys atau barang-barang hiasan.

Dijual secara borong sahaja.

Minimun order 10 unit : Harga seunit RM14

Bag Sekolah / Note Book Angry Birds



STOK HABIS

KOD 022

Harga seunit RM40

Harga Borong RM25 ( minimun order 10 unit )

Wednesday, September 21, 2011

Angry Birds Plush Cell Phone Charm Set



KOD 023

Barang terbaik dan terhangat di pasaran. Sekarang ni memang Angry Birds menjadi kegilaan ramai.

Pembelian secara borong sahaja.

Harga market price RM5 seunit ( boleh survey di pasar malam atau mana2 premis ).

harga saya jual borong:

1 bundle ada 30 pcs : RM90 1 bundle..

sebarang pertanyaan boleh hubungi saya..

nom hotline ada di page atas.

Tuesday, September 20, 2011

Mini Tires Fan



Harga pasaran RM25 ke RM30

harga borong minimun order 10 unit : RM15 seunit

Packing: 15cm (L) x 20cm (H) x 7cm (W)
Fans: Diameter 7cm
Tire: 17cm (H) x 12cm (W)
Charging time is generally 1-2 hours can be filled, charge no more than 10 consecutive hours, filled with a battery can be used 20-40 minutes.
P/S: Please charge 3 to 5 hours before the first using.

Basic functions:
1) Fan is equipped with rechargeable high-performance battery, USB (5V) charging & the wind is very strong.
2) With a USB interface can be directly connected to the computer power supply, not through the USB charge.

Transformers Optimus dan Bumblebee Coins / Tabung






RM99 ( promotion price )

Borong minimun order 6 unit : RM80

Tabung transformer yang berbentuk kepala leader autobots.

Tabung ni special dia bila kita masukkan duit, mata optimus prime tu akan menyala dan akan ada bunyi transform atau dialog dari filem transformer.boleh tgk video kt bawah ni.Video ni diambil kt desk komputer aku dalam keadaan gelap.=)credit to my ace..enjoice.

http://www.youtube.com/watch?v=FFoALdVX8rk&feature=player_embedded

Monday, September 19, 2011

Silicone Watch



Soft silicone promotional analogue with long life batery. Double warap band allows extra branding if you dare.

Pembelian secara borong sahaja.

MOQ 10 unit : RM10 seunit ( harga borong )

Tuesday, September 13, 2011

Emergency Tow Rope For Vihicle




Harga pasaran : RM32
Harga Borong : RM25 minimun order 10 unit

Wayar untuk tarik kenderaan rosak / semasa kecemasan.

steel emergency towing rope/strap
auto repair tools of tow rope
have different sizes for choice
color of rope: orange/yellow

steel tow rope for vehicle

1)kit includes:steel wire,outer casing,end accessories

2)3.5 m street cable which strectch to 16 feet

3) 2 drop forged steel hooks

4) Load capacity:3000kg


Monday, September 12, 2011

Bag Angry Birds ( bag sekolah / note book )






KOD 024

Harga RM40
Harga Borong RM28

Boleh dijadikan bag sekolah atau boleh letak note book. Bag ni masih baru dalam pasaran dan sukar didapati.

012-2974877

Friday, September 9, 2011

Executive Golf Putter Set:




This elegant executive golf set consists of a lustrous wood case augmented with brass handle, and features an engraved brass plate that scores a hole in one. Inside the case is a putter that disassembles for easy storage, two balls and a wood practice cup. The brass plate can be personalized with two lines of up to 20 characters per line. This is an elegnat gift for you to convey your thanks or best wishes to your clients or friends.

Harga seunit : RM199

Harga borong : RM150 ( minimun order 6 unit )

Wednesday, September 7, 2011

Tilam Sejuk ( Baik untuk melegakan deman )





Borong 10 unit : rm35

Satu unit : RM50

Tilam Sejuk


Fungsi : Tilam sejuk ni sama fungsi dengan bantal sejuk iaitu untuk melegakan demam dan kepanasan badan.Ni kiranya 'coolfever' yang besar. Just baringkan di atas tilam sejuk tu, insyaallah, kepanasan akan beransur hilang.

Cara penjagaan: Elakkan daripada dicampak-campak dan ditusuk dengan benda-benda tajam.Boleh terus guna berulangkali. Letakkan di atas mozek untuk kembalikan kesejukan.

Saiz tilam : Lebih kirang 70cmx35cm...Agak2 tinggi budak berumur 2 tahun lebih.

Berat : Mak ai, berat jgk ni...lebih dari 4 kilo... :P

Tuesday, September 6, 2011

Kids Angry Birds Bag ( galas tepi )



KOD025

Angry Birds bag jenis galas tepi

Borong Minimun order 10 unit

Harga : RM18 seunit

Harga seunit : RM30

Angry Birds Purse







KOD026

Dijual secara borong sahaja.

Terdapat dalam 4 warna ( Merah, Hitam, Biru, Kuning )

Minimun order 12 unit : RM10

Harga retail : RM15 seunit