Berita Terkini

KSZ SOLUTION ENTERPISE

MALAYSIA ONLINE WHOLESALE MALL

KSZ SOLUTION ENTERPRISE adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( No. Pendaftaran Perniagaan 002140493-D ).

Moto piagam syarikat adalah membantu semua peniaga mendapat harga terendah dengan pembelian secara borong. Solution yang membawa maksud penyelesaian akan cuba sedaya upaya menyelesaikan masalah anda.

TERKINI: JUALAN SECARA BORONG TELAH DIPELBAGAIKAN YANG MANA MINIMA BELIAN SECARA BORONG ADALAH SEBANYAK 6 UNIT ( SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MENGETAHUI HARGA )

AKAUN FACEBOOK : click je link di bawah

https://www.facebook.com/kszenterprise/TERIMA KASIH


CUSTOMER SERVICE HOTLINE :

SMS / WHATAPP : 012-2974877


Tuesday, January 17, 2012

Minyak Jerslin Power

Minyak Jerslin Power Oil merupakan minyak yang selamat digunakan oleh semua peringkat usia samaada bayi, kanak-kanak, remaja , orang dewasa atau orang tua.. Malahan ia juga boleh digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. Tiada sebarang kesan sampingan. Ianya merupakan Minyak gabungan zaitun, minyak bunga matahari, minyak bijan, habatussauda dan beberapa herba terpilih untuk membantu mengubati 1001 jenis penyakit...

Cara Penggunaan :Sapu dan Gosok sedikit ditempat yang diletakkan minyak...

Ciri-ciri Minyak : Mudah meresap, tidak melekit, berbau harum (lemon/strawberry) , tidak panas atau berangin...

Kekerapan penggunaan : Minima 2 kali sehari atau seberapa kerap yang anda inginkan

Kesan/Tindakbalas penggunaan minyak bergantung kepada individu masing2...Bagi sesetengah kes..sebagai contoh untuk selsema... kesan yang tercepat dapat dilihat dalam setengah jam... selsema hilang ...

Harga:

Botol kecil RM26
Botol Sederhana RM35
Botol besar RM45

Hubungi/SMS Radzi 0176649162