Berita Terkini

KSZ SOLUTION ENTERPISE

MALAYSIA ONLINE WHOLESALE MALL

KSZ SOLUTION ENTERPRISE adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( No. Pendaftaran Perniagaan 002140493-D ).

Moto piagam syarikat adalah membantu semua peniaga mendapat harga terendah dengan pembelian secara borong. Solution yang membawa maksud penyelesaian akan cuba sedaya upaya menyelesaikan masalah anda.

TERKINI: JUALAN SECARA BORONG TELAH DIPELBAGAIKAN YANG MANA MINIMA BELIAN SECARA BORONG ADALAH SEBANYAK 6 UNIT ( SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MENGETAHUI HARGA )

AKAUN FACEBOOK : click je link di bawah

https://www.facebook.com/kszenterprise/TERIMA KASIH


CUSTOMER SERVICE HOTLINE :

SMS / WHATAPP : 012-2974877


Monday, June 13, 2011

Silicone Belt
Harga 1 Unit RM25
Borong 10 unit ke atas : RM15

PROMOTION CLEARANCE STOK BORONG RM15 ( MOQ 10 unit )

Tali pinggang yang tengah top masa kini. Yang paling best ada pelbagai colour, boleh digayakan dengan apa sahaja jenis seluar. Paling special tali pinggang ni ada bau wangi yang sungguh mengharumkan.

The No1 new fashion item to have whether or not you play golf. This new 'silicone' belt is available in a variety of colours from Orange (shown), Red, Yellow, Black, White, Pink, Green & Blue. All belts come in a clear perspex presentation box and look good whatever you are wearing. The belt is 35mm wide and is adjustable from 20" up to 42" waist sizes.