Berita Terkini

KSZ SOLUTION ENTERPISE

MALAYSIA ONLINE WHOLESALE MALL

KSZ SOLUTION ENTERPRISE adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( No. Pendaftaran Perniagaan 002140493-D ).

Moto piagam syarikat adalah membantu semua peniaga mendapat harga terendah dengan pembelian secara borong. Solution yang membawa maksud penyelesaian akan cuba sedaya upaya menyelesaikan masalah anda.

TERKINI: JUALAN SECARA BORONG TELAH DIPELBAGAIKAN YANG MANA MINIMA BELIAN SECARA BORONG ADALAH SEBANYAK 6 UNIT ( SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MENGETAHUI HARGA )

AKAUN FACEBOOK : click je link di bawah

https://www.facebook.com/kszenterprise/TERIMA KASIH


CUSTOMER SERVICE HOTLINE :

SMS / WHATAPP : 012-2974877


Thursday, September 20, 2012

Posture Support
Produk terbaru dan terbaik untuk disduser. Power posture magnetic dari Dr Levine yang dapat memperbaiki postur tubuh kalian. Produk yang dirancang untuk membantu postur tubuh menjadi benar dengan membawa bahu belakang, menyelaraskan leher, tulang belakang, dan terdapat 12 magnet yang membantu menghilangkan rasa sakit, memperbaiki sikap tubuh yang buruk, menarik kembali bahu, meluruskan leher maupun kepala, dan menyelaraskan tulang punggung kalian. Segera miliki produk terbaik ini, stock terbatas!

Harga borong sila hubungi saya di talian 012-2974877 ( kamal )